ÁSZF

 

Az általános szerződési feltételek

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az szolgáltató és a webáruház felhasználója között.
Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.
 
Az adásvételi szerződés létrejötte:


Ha a felhasználó megrendelést küld a webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.) 

A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 

A szerződés magyar nyelven jön létre, a webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 


Árak

A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-t nem tartalmazó bruttó árak.Fizetési feltételek


1. Utánvétes fizetés választása esetén, a rendelés értékét és a szállítási díjat az átvételkor kell kiegyenlíteni, amely tartalmazza a szállítási és az utánvét költségeit.

2. Átutalás esetén a megrendelt áru kiszállítását megelőzően, számla ellenében a 11773339-01607552-es számú bankszámlára banki átutalással kell kiegyenlíteni a rendelés értékét és a szállítási díjat.

3. Helyszíni fizetés esetén a 5600 Békéscsaba, Dobozi út 118. szám alatt lehetséges az áru ellenértékét kiegyenlíteni előzetes telefonos egyeztetés u
 
4. GLS Pont-ban maradó csomag szállítási módra is van lehetőség. Megrendeléskor megjegyzés rovatba kérnénk feltüntetni. Szállítási díja megegyezik a fent leírt szállítási díjakéval. 


 A Vásárló jogai és kötelezettségei
 

A netes Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul SÉRÜLÉS NÉLKÜL, gyári csomagolásban visszaküldeni. A termékekről fotó készül minden esteben. Ha sérülten érkezik a csomag kérjük csomagolásfotóval együtt értesítsenek minket!
A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.)  Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.


Elállás a szállítástól
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában teljesíteni, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. 

Jótállás, garancia

 

A PZ Arch jótáll azért, hogy a pzarch.com portálon megrendelt termékek anyag és gyártási hibáktól mentesek.
A Fogyasztóvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a 10.000 Ft bruttó ár feletti tartós fogyasztási cikkeket minden esetben legalább egy év jótállással forgalmazzuk, amely a számla  bemutatásával érvényes.
Az alkatrészek cseréjével a garancia idő nem hosszabbodik meg.
A hatályos törvények értelmében a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a javítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze.
A jótállási igény érvényesítésének kizáró okai:
- Ha a hiba a vásárlás után rendeltetésellenes használatnak, idegen beavatkozásnak, szakszerűtlen kezelésnek, ne

Írásban történő bejelentés
A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét írásos üzenetben (5600 Békéscsaba, Wagner u. 110.) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (info@pzarch.com). 
Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:

- a vásárló nevét, címét, 
- a termék megnevezését, vételárát, 
- a vásárlás időpontját, 
- a hiba bejelentésének időpontját,
- a hiba leírását,
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt. 

 A garanciális javtásokhoz minden esetben fel kell mutatni a számlát

 

Szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalás

A jelen honlap tartalma, beleértve, de nem korlátozva a honlap szövegére, a képekre és ezek elrendezésére, szerzői jogvédelem alatt áll, és az PZ Arch tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A PZ Arch engedélyezi a jelen tartalom másolását és megjelenítését, de kizárólag csak saját vagy tájékoztatatást szolgáló használatra, a kereskedelmi célú felhasználás nem engedélyezett. A jelen tartalmat azonban tilos bármilyen hálózati számítógépre átmásolni vagy feltenni, illetve bármilyen médiumban közvetíteni. Minden esetleges másolatnak tartalmaznia kell a jelen szerzői jogi közleményt. A tartalomból korlátozott hosszúságú szöveg idézése engedélyezett, amennyiben a PZ Arch, mint forrás feltüntetése megtörténik, de tilos a tartalom bármely részét másolni vagy harmadik fél számára továbbadni kereskedelmi céllal a PZ Arch előzetes írásos engedélye nélkül. A tartalom változtatása tilos.

Tartalom

A PZ Arch tudomása szerint a tartalom pontos, teljes és aktuális, ugyanakkor tartalmazhat nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat illetve tipográfiai hibákat, és a PZ Arch nem garantálja, hogy az információ pontos vagy teljes vagy aktuális. Az Ön felelőssége, hogy bármely információt ellenőrizze további felhasználás előtt. A PZ Arch-nak jogában áll bármikor, illetve bizonyos időközönként változtatni az itt leírt termékeken és szolgáltatásokon, de nem vállal kötelezettséget az információ frissítésére, továbbá hangsúlyozza, hogy a hibákra és a kihagyásokra vonatkozó semmilyen felelősséget nem ismer el és bármikor elállhat a szerződéstől.